Do ketë bashkëpunim me LSI? Majko: Do e diskutojmë pas zgjedhjeve nëse lind nevoja për koalicione

9 Korrik 2020, 22:07

Ministri Pandeli Manjko la të kuptohet se mund nëse pas zgjedhjeve do të ishte i nevojshëm krijimi i një koalicioni për të formuar qeverinë mund të diskutohet edhe për LSI. Majko shprehu bindjen se PS ka një dysheme të stabilizuar për të marrë shumë vota dhe se ajo pretendon mbi 70 mandate, por në lidhje me një bashkëpunim me LSI nëse do të ishte e nevojshme koalicioni me të, tha se "kjo do të ishte një bisedë pas zgjedhore".

Programe të tjera

Shiko të gjitha