DOSJA K - Dine Dine:Adriana, forca ime në burgjet e komunizmit (20 shkurt 2023)

20 Shkurt 2023, 23:04 | Përditesimi i fundit: 2023-02-21 11:48:59

7 vitet e burgut politik për dine dinen ishin ndoshta periudh më e vështirë e jetës së tij, madje edhe më e vështirë se mbijetesa në kampet e shfarosjes në Tepelenë, Berat apo Portoplermo. Gjithë fëmijëria dhe rinia i kishte kaluar mes privimeve në internime që duket se sdo të mbylleshin kurrë, dhe atëherë kur ai kishte krijuar familjen e tij me Adrianën dhe sapo kishin sjellë në jetë djalin e aprë Ervisin, Dinen e arrestojnë dh për të hapen dyert e burgjeve dhe nëj kalvar i gjatë mundimesh e vujtjesh jo vetëm për atë por edhe ëpr të gjithë familjen. Adriana me djalin e tyre foshnje, do të kthehej në mbështjejen më të madhe shpirtërore për të