‘Fëmijët më mbajtën gjallë!’ Dëshmia dhe mesazhet e një gruaje që nuk e mposhti dhuna e burrit

24 Maj, 21:02

Fëllëza është 41 vjeçe e lindur dhe rritur në fshatin Lepenicë të Vlorës. Ajo ka kryer shkollën e mesme, gjimnaz të përgjithshëm.