Festa nuk mbaron, 500 artistë nga Kosova, Shqipëria, Maqedonia e Mali i Zi ngjiten në skenën e 'Folk Fest'

28 Nëntor 2023, 22:49

Me rastin e 111-vjetorit të Pavarësisë, në ambientet e Teatrit të Operas dhe Baletit në Tiranë, u mbajt mbrëmjen e sotme koncerti “Folk Fest 2023”.

Rreth 500 artistë nga të gjitha trevat e shqiptarisë, Shqipëri, Kosovë, Mali i Zi, Maqedonia e Veriut, Arbëreshët u ngjitën në skenën e TOB për të festuar së bashku.

Kryeministri Edi Rama tha se ky koncert bashkon shqiptarët.

“500 artistë nga Shqipëria, Kosova, Mali i Zi, Maqedonia e Veriut, Arbëreshët bashkë në skenën e shqiptarisë. Festojmë së bashku nën flamurin kuqezi”, u shpreh Rama.