‘Frymëzohet’ Meta?! Del dhe reciton në dëborë nga Korça

21 Janar, 17:02

“Lumja ti moj Korçë lule që lë pas shoqet e tua. Si trime në ballë u sule. Te paçim përjetë hua”, këto janë vargjet që vendosi të recitojë presidenti Ilir Meta në mes të dëborës nga Korça.

Kategori të tjera

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha