Historia rumunes Daniela Stoica që u bë shqiptare për hir të dashurisë

18 Nëntor 2022, 22:14 | Përditesimi i fundit: 2022-11-19 08:44:44

20 vite më parë Daniela Stoica, një vajzë Rumune e cila sapo kishte përfunduar studimet në Bukuresht, njihet me Stefan Faber, korçarin që po specializohej për kirurgji në Bukuresht. Ata vendosën ta kalonin bashkë jetën. Këtu nisën dhe dilemat e para, a do ta linte Daniela atdheun e saj për hir të dashurisë?