Hoqën dorë nga fama, ekrani apo skena?Personazhet që kanë ndryshuar profesionet e tyre (30 maj 2023)

31 Maj 2023, 07:01

Disa e kane mbajtur fort famën duke mos hequr dorë prej saj edhe pse kohët kanë ndryshuar dhe pothuajse ne çdo lloj profesioni gjërat nuk janë më njësoj. Ndersa disa të tjerë kanë zgjedhur të shkeputen plotësisht ose të bëjne profesione të tjera të cilat i kanë dhënë tjetër drejtim jetës së tyre. Sonte në “Esencë” ndajnë momentet e bukura të shkelqimit të skenës e ekranit tre të ftuar. Joana Smakaj, Sony I “The Dreams” dhe ish spikerja Rudina koromani.