Ia bëri dhuratë portretin për 85-vjetorin dhe fitoi konkursin, gjyshja heroinë e 13 fëmijëve e 28 nipërve e mbesave: Gjë më të bukur nuk ka

2 Dhjetor 2022, 09:20

Një 85-vjetorin e ditës së lindjes, Mario zgjodhi që t’i realizonte një portret gjyshes së tij, e më këtë jo vetëm e gëzoi atë vetë, por edhe rrëmbeu edhe zemrat e publikut duke e bërë atë fitues të çmimit të parë në Ministrinë e Arsimit. Një portret, i cili ndërthurje mes talentit, traditës dhe dashurisë ndaj gjyshes, e jo më kot fitoi çmimin e parë të konkursit për 28-29 nëntor.

Kategori të tjera