Imuniteti me kufijtë, i ftuar analisti Ilir Kulla

2 Tetor 2018, 16:27

Analisti i çështjeve ndërkombëtare Ilir Kulla ishte ftuar në studion e emisionit ‘5 Pyetjet nga Babaramo’ për referendumin në Maqedoni dhe zhvillimet në Kosovë pas debatit për rishikimin e kufijve. Referuar dështimit të referendumit në Maqedoni, ai tha se situata në Maqedoni nuk mund të vijojë me paterica, ndërsa shtoi se ka dy rrugë për zgjidhje ‘ose do të shkohet me një marrëveshje të madhe në parlament ose të shkosh edhe njëherë në zgjedhje dhe kjo do të thotë ‘vdekje e marrëveshjes’’.

fl.mi./Shqiptarja.com

Programe të tjera

Shiko të gjitha