Investime minimale në rrugë dhe kanalizime, Spitalla dhe Këneta presin fillimin e punës për rindërtimin por janë 2 zonat më të ndotura të Durrësit! Flasin banorët

21 Janar, 17:53

Në zonën e ish-Kënetës dhe Spitallës në Durrës ku do ndërtohen pallatet e reja për të dëmtuarit nga tërmeti mbizotëron kaosi në rrugë dhe ndotja masive përgjatë kanaleve kulluese.

Kategori të tjera

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha