Jetojnë në mes të ujërave të zeza, banorët e pallatit nr.10 ngrihen në protestë: Shkarkohen nga banesat private, bashkia të gjejë zgjidhje

25 Mars 2023, 13:12

Banorët e pallatit numër 10 në lagjen "Skëndërbeg" të qytetit të Lezhës janë ngritur në protestë! Ujërat e zeza të banesave private shkarkohen pranë këtij pallati, i cili ndodhet ngjitur me prefekturën dhe Bashkinë e Lezhës.