Kampionit të botës s’i japin shpërblimet, peshëngritësi Kofsha për Report TV: Ministria s’ka fonde, po demoralizohem (DOKUMENTI)

30 Maj, 13:12

6 muaj pasi u shpall kampion bote për të rinjtë në peshëngritje Ertjan Kofsha nuk ka marrë asnjë shpërblim. Për Report TV 19-vjeçari thotë se ministria e Arsimit dhe Sportit i ka ofruar ta shlyejë me këste sepse ka mungesë fondesh