Komisioni i Kandidatëve të PD dhe Opozita e përcarët apo e bashkuar? Të ftuar Bujar Nishani dhe Agron Duka

27 Tetor, 07:22

Ish-presidenti Bujar Nishani ka folur për procesin e përzgjedhjes së kandidatëve për deputet në PD, duke treguar dhe kriteret ku është bazuar. Këtu ka theksuar se një kriter shumë i rëndësishëm ka qenë integriteti personal i tyre. Shqyrtohej pasuria që kanë deklaruar dhe burimi i kësaj pasurie

Kreu PAA, Agron Duka, ka folur për garën në zgjedhjet e ardhshme parlamentare, ku e gjithë opozita do të jetë me një listë të përbashkët.

r.k./Shqiptarja.com

Programe të tjera

Shiko të gjitha