Konferenca Ndërkombëtare në Nanoteknologji, Kushi: Financojmë rreth 1.5 milionë euro në vit në laboratorë dhe mjete kërkimi

3 Tetor, 10:17

Ministrja e Arsimit e Sportit Evis Kushi gjatë  Konferencës Ndërkombëtare të Nanoteknologjisë duke vlerësuar iniciativën e Akademisë së Shkencave thotë se  Nano teknologjia është një zgjidhje që shërben duke filluar që nga kujdesi shëndetësor, tek mjedisi, përmes monitorimit të ndotësve, ndryshimet klimatike, teksa thotë se rreth 1.5 milionë  euro financohen në vit në laboratorë dhe mjete për kërkimin.

 

Kategori të tjera