Ligji për personat me aftësi të kufizuara, 7 vjet pa amendim! Debate në kuvend, Opozita: Ndaj ‘PAK’ bëhet krim, i braktisët! Janë në nivel të papërfillshëm

21 Shtator, 18:56

Nga viti 2014, ligji për përfshirjen dhe aksesueshmërinë e personave me aftësi të kufizuara ka mbetur i pandryshuar. Në Komisionin e Shëndetësisë pati debate mes opozitës dhe mazhorancës.

Kategori të tjera