'Lule Ciani', bima e rrallë mjekësore që kultivohet në Kukës! Fermerët: Ka vlera të larta në treg

28 Gusht, 17:24

Në Shtiqen të Kukësit prej dy vitesh kultivohet një bimë e rrallë por shumë e kërkuar për mjekësinë dhe industrinë kozmetike, Lule Ciani. Fermerët e Kukësit veçojnë kërkesën e lartë për këtë bimë, por edhe mundin e madh për ta rritur ata. Mungesa e fuqisë punëtore është shqetësimi kryesor i fermerëve.

Kategori të tjera