Mësuesi, Gjeniu dhe Diktatori / Pjesa e parë

9 Maj 2018, 10:06 | Përditesimi i fundit: 2018-05-09 10:59:47

Dosja K në Report TV sjell dëshminë e Gjeto Vocaj se si zbuloi gjeniun 6-vjeçar dhe takimi fatal me dikatatorin - Pjesa e parë

Programe të tjera

Shiko të gjitha