Mjeshtri që shpëtoi flamujt e vjetër të Shqipërisë (28 Nëntor 2023)

28 Nëntor 2023, 20:54

Flamujt janë të lidhur me emrin e Ahmet Zogut, me Amerikën, me emrat e personave të vrarë në luftë, apo të dënuar me burg dhe me pushkatim…A mos vallë do të kthehej ndaj tyre furia e mërisë dhe e hakmarrjes, duke i eliminuar? Eljan Tanini bisedoi me mjeshtrin e restaurimeve delikate z.Frederik Stamati