Mjetet e tonazhit të rëndë kalojnë pranë shtëpive të tyre dhe u rrezikojnë jetën, banorët e Çërravës në Pogradec ngrihen në protestë

25 Mars, 13:36

Dhjetëra banorë të Njësisë Administrative Çërravë në Bashkinë e Pogradecit, janë ngritur mëngjesi e kësaj të shtune në protestë kundër kalimit të mjeteve te tonazhit të rëndë përmes fshatit të tyre.

Kategori të tjera