Në Ankara festohet me entuziazëm 111-vjetori i Pavarësisë së Shqipërisë

28 Nëntor 2023, 21:28

Në Ankara u zhvillua një pritje madhështore me një pjesëmarrje të gjerë me rastin e 111-vjetorit të Pavarësisë së Shqipërisë. Aktiviteti i organizuar nga ambasada shqiptare ne Turqi. Në takim foli Ambasadorja Blerta Kadzadej dhe ministri i arsimit turk Yusuf Tekin. Ky i fundit dhe ambasadorja u uruan festën të gjithë shqiptarëve.