Në provën gjenerale të Spiro Dunit, regjisori e aktorët rrëfejnë shfaqjen e paskuintat, nga përgatitja e roleve tek rrëfimi i ‘së vërtetës’ së Zeller në skenën e Teatrit Kombëtar

8 Prill 2022, 20:52

Pas suksesit me shfaqjen “Babai”, regjisori Spiro Duni rikthehet me autorin e njohur francez Florian Zeller, përmes komedisë “E vërteta”, që ‘lajmërohet’ me zërin e Elina Dunit. Dy çiftet në skenë rrëmbejnë publikun në një lojë të komplikuar mes dilemave për të fshehur tradhtinë, a për ta vazhduar atë në heshtje edhe për hir të lumturisë në çift. Kureta, Saliasi, Shehu e Deçka rrëfejnë paskuintat, dhe personazhet e tyre kompleks.