‘Një nga Ne’/ Një frymë e re për arsimin dhe artin, njihuni me pedagogun që guxon!

10 Prill, 14:57 | Përditesimi i fundit: 2024-04-18 09:41:54

Që 10 vjeç arti është bërë pjesë e pandashme për Edisin nga Shkodra.