Njihuni me Dritanin, entuziastin e bimësisë që rrit në bahçen e tij lulen e egër ilire, Irisin në Fushë-Krujë

21 Maj 2023, 10:20

Në Fushë-Krujë gjenden hibridë të rrallë të lules së irisit të krijuara nga Dritan Gazheli, i apasionuar prej 12 vitesh pas bimëve dhe luleve.