OBSH: Vaksinat anti-Covid, shumë efektive kundër variantit Delta

22 Qershor, 11:58

Vaksinat aktuale kundër COVID-19, janë efektive kundër Variantit Delta të koronavirusit, pavarësisht se ai përhapet më shpejt dhe ka një shkallë më të lartë rezistence ndaj vaksinave, deklaroi kështu epidemiologia e Organizatës Botërore të Shëndetësisë, Maria Van Kerkhove.

 “Vaksinat mbeten shumë efektive. Ky është një mesazh me të vërtetë i rëndësishëm që duam ta bëjmë të qartë. Edhe pse shohim një efektshmëri të zvogëluar, vaksinat mbeten të efektshme në zvogëlimin e sëmundjeve të rënda dhe të vdekjeve - përfshirë edhe ato nga varianti Delta”, tha Van Kerkhove.

Kategori të tjera

    Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha