Osmani: Koha që Shqipëria dhe Kosova të nënshkruajnë traktatin për të mbrojtur njëri-tjetrin në rast rreziku

15 Gusht, 12:19

Në fjalimin e saj, në konferencën e përbashkët për shtyp, presidentja e Kosovës Vjosa Osmani ka deklaruar se me presidencën e re, pret që të intensifikohen marrëdhëniet mes palëve. 

Kategori të tjera