PD amendament për uljen e TVSH, ministrja e Financave: Nuk sjell ulje të çmimeve, e provuam vjet me biznesin e vogël dhe çmimet nuk ndryshuan

25 Nëntor 2021, 11:54

Ministrja e Financave, Delina Ibrahimaj tha se ulja e TVSH nuk do të sjellë ulje të çmimeve të produkteve të shportës.

“Janë 3.2 miliardë lekë që shkojnë për mbështetjen e fermerëve. Aludimet për shpenzimet e luksit nuk qëndrojnë. Investime në rrugë, ujësjellës kanalizime, në turizëm si dhe në IT në shkolla. 3.6% e PBB do të shkoj për sektorin e arsimit. Mbështet të gjitha shtresat në nevojë, mbështet investimet dhe mbështet rritjen ekonomike për vitet në vijim. Përjashtimet nga TVSH-ja nuk janë përkthyer në uljen e çmimeve.Ne hoqëm TVSH-në për biznesin e vogël vjet ndërkohë çmimet nuk u ulën.Përjashtimet në bujqësi nuk kanë dhënë efektin e duhur në uljen e çmimit. për Imputet bujqësore prapw norma do të jetë e reduktuar, pasi është 10% dhe jo 20%”, tha Ibrahimaj.

Kategori të tjera

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha