Përballja e opozitës me qeverinë, i ftuar Petrit Vasili

6 Mars 2019, 09:48

I ftuar në '5 Pyetet nga Babaramo' Petrit Vasili ka lëshuar gojën duke ofenduar ministrat e rinj të kabinetit qeveritar, Gent Cakajn dhe Elva Margaritin. "Një idiot që shtrembëronte Naim Frashërin, apo një matufe të Kulturës, një debilitet qeveritar" tha ai.  

Programe të tjera

Shiko të gjitha