Përzgjedhja e kandidatëve për deputet në PD, Nishani: Skualifikimi u bazua në këto kritere

26 Tetor, 21:35

Ish-presidenti Bujar Nishani ka folur për procesin e përzgjedhjes së kandidatëve për deputet në PD, duke treguar dhe kriteret ku është bazuar. Këtu ka theksuar se një kriter shumë i rëndësishëm ka qenë integriteti personal i tyre. Shqyrtohej pasuria që kanë deklaruar dhe burimi i kësaj pasurie

r.k./Shqiptarja.com

Programe të tjera

Shiko të gjitha