Profesor Sallanda për Report Tv: S’ka kaluar emergjenca e COVID! Varianti i ri nga Afrika e Jugut po jep probleme te moshat e reja

26 Janar, 21:48

Në një lidhje me Skype nga Madridi, profesor Kita Sallanda është shprehur se emergjenca nga COVID nuk ka kaluar ende, ku në javët në vijim pritet të kenë më shumë raste të reja.

“Nuk kemi dalë nga emirgjenca, do kemi më shumë në javët e tjera dhe kjo po vërtetohet në Spamnnjë, Francë, Gjermania ka dalë jashtë kontrollit, edhe Anglia po ashtu”, tha Sallabanda.

Programe të tjera