Raporti i Dick Marty, presidenti Begaj: UÇK, faqe e ndritur e historisë së përbashkët! Asnjë raport i trilluar nuk njollos gjakun e shqiptarëve

15 Gusht, 12:42

Presidenti Bajram Begaj, në konferencën për mediat me homologen Vjosa Osmani në Kosovë shprehu falënderimet për pritjet e ngrohtë dhe vëllazërore ndërsa tregoi bisedën që zhvilluan për qëndrimet dhe vizionin e dy vendeve.

 

Kategori të tjera