Repolitix, Covid-19, debate në studio për menaxhimin e pandemisë dhe mësimin online

2 Dhjetor 2020, 12:26

Emisioni Repolitix trajtoi sot temën e cilësisë së mësimdhënies me metoda online dhe a po merret ky shërbim nga të gjithë nxënësit në kushtet e pandemisë Covid-19. Të ftuar në studio deputetja e PS-së, Klodiana Spahiu, shefi i Departamentit të Shëndetësisënë PD Gazmend Koduzi ,drejtori i Arsimit Parauniversitar, Fiqiri Çifliku dhe eksperti për Arsim Parauniversitar, Ndriçim Mehmeti.

Programe të tjera

Shiko të gjitha