Salianji te '5 pyetjet nga Babaramo': Vaksinimi nisi shpejtë kundër skandalit 'Nusret', dozat erdhën kontrabandë

11 Janar, 22:51

Salianji tha se vaksinat nuk u morën vesh nga erdhën, duke thënë se erdhën kontrabandë dhe se fushata e vaksinimit nisi sot për nesër në një kohë që në të gjithë vendet e botës është lajmëruar një javë para se kur nis vaksinimi dhe sa doza janë.

Salianji shtoi se ky nxitim me nisjen e vaksinimit u bë për të hequr vëmendjen dhe reagimin mjaft të ashpër të shqiptarëve pas darkës së gjysmës së qeverisë në Dubai.

Programe të tjera