Shkarkimi i Metës? Majko: Ambiguiteti ynë për të ka dy arsye

9 Korrik, 22:57

Duket se PS e ka harruar procesin e shkarkimit të Presidentit Meta dhe se shpesh është vënë re një ngrohje e marrëdhënieve mes saj dhe Presidencës, por për ministrin Majkon dy janë arsyet pse mazhoranca është e lëkundur në shkarkimin e tij. 

Programe të tjera

Shiko të gjitha