Shqipëria kërkon drejtësi, ‘notë verbale’ Këshillit të Evropës, i çon Rezolutën e 21 korrikut: Raporti i Dick Marty për krime nga UÇK i pabazë, të bëhet raport i ri

12 Gusht, 14:09

Ashtu siç ishte angazhuar dhe pas rezolutës së miratuar në Kuvendin e Shqipërisë më 21 korrik, Shqipëria ka ndërmarrë hapa për të dënuar në Këshillin e Evropës raportin e Dick Marty, i cili shpalos pretendimet e pabaza për tregtinë e e organeve në Kosovë dhe Shqipëri dhe krimeve të tjera gjatë luftës nga Ushtria Çlirimtare e Kosovës.

Kategori të tjera