'Shqipëria turistike'/ Kisha 400 vjeçare ortodokse e Leusës në Përmet dhe bujtina 'kri-kri'

4 Gusht, 08:11

Kisha 400 vjeçare e Shën Mërisë, monument kulture i kategorisë së parë ka ngjallur interesin e vizitorëve e sidomos të huajve. Objekti i kultit në fshatin Leusë të Përmetit i ngjan një tempulli, mes gjelbërimit dhe 3 përrenjve që burojnë nga malet e derdhen në Vjosë

Kategori të tjera