Shqiptarët dakord me opozitën për darkën e 'Nusretit', të ndarë për përmbytjet! 55% e shfajësojnë Qeverinë për vrasjen e Klodjan Rashës! Rezultatet e tjera

27 Janar, 23:13

55% e shqiptarëve mendojnë se qeveria nuk ka faj lidhur me vrasjen e 25 vjeçarit Klodjan Rasha nga efektivi i policisë në Tiranë, sipas të dhënave të sondazhit të Report Tv dhe Institutit prestigjioz italian Piepoli. Por nga ana tjetër shqiptarët janë të ndarë në qëndrim sa i përket darkës së disa ministrave në një prej restoranteve më të shtrenjta në Dubai.

Programe të tjera