Shqiptari që u dashurua me vajzën e shokut të ngushtë të Leninit! Drama me ish gruan dhe vajzën ruse (28 Prill 2024)

28 Prill, 20:46

U dashurua me vajzën e shokut të ngushtë të Leninit! PPSH i ndau, takimi pas 32 vitesh! Drama me ish gruan dhe vajzën ruse. Thanas Papa, artisti dhe skulptori që kaloi një jetë mes Rusisë, Shqipërisë, artit, divorcit të kushtëzuar, dhimbjes, martesës tjetër në moshë të madhe, familjes së re dhe sigurimsave që pasonin spiunimin!