'Shtypi i Ditës dhe Ju', ja çfarë shkruajnë gazetat për sot e shtunë 16 shtator 2023

16 Shtator, 08:18

Titujt e gazetave për sot, nga SPAK afrohet te Berisha te ministri grek takon Fredi Belerin në qeli e deri tek lista me emrat që kanë gati tapinë për pronën.