Si u festua Pavarësia në disa qytete, Kruja e Skënderbeut përkujton 28 nëntorin e 1443

28 Nëntor 2023, 17:51

Kruja kremtoi  28 nëntorin e vitit 1443, kur Gjergj Kastrioti Skënderbeu ngriti flamurin kombëtar në Krujë.

Në aktivitetin kulturor “Nata e Skënderbeut” morën pjesë politikanë historianë dhe studiues nga Shqipëria e Kosova, si deputetja Ganimete Mysliu dhe ish-shefi i Shtabit, Bardhyl Kollçaku.