Sindroma e "Bllokut, i ftuar Isuf Kalo - PJESA E PARE

30 Korrik 2019, 06:35

Çfarë ka ndodhur brenda "Bllokut", e aq më tepër brenda shtëpisë së Enver Hoxhës gjatë kohës që ka drejtuar vendin dhe aq më tepër në ditët e tij të fundit të jetës...pyetje që ndonëse kanë kaluar shumë vite nga vdekja e tij dhe rrëzimit i atij sistemi, ngjallin ende shumë kuriozitet. Për t'u dhënë përgjigje këtyre pyetjeve, por edhe të tjerave, mjeku i tij personal, Isuf Kalo ka rrëfyer shumëçka në studion e "5 pyetje nga Babaramo", referuar rrëfimeve të tij nga libri i titulluar "Blloku".

Isuf Kalo është ndalur të flasë për atë çfarë ka ndodhur një natë para se të vdiste Enver Hoxha, detaje të reja rreth vrasjes së Mehmet Shehut, por edhe për marrëdhënien personale të diktatorit me bashkëshorten e tij, Nexhmije Hoxhën. 

Programe të tjera

Shiko të gjitha