SPECIALE/ Ismail Qemali, historia e rrëfyer nga stërnipi i tij: Dy fjalë për ish-mbretin Zog, e vuajtjet e panjohura të familjes! Për vrasjen ka ende të pathëna

29 Nëntor 2022, 10:40

Me materiale arkivore, disa të panjohura e një botim të ri mbi “Historinë e familjes Vlora”, stërnipi i Ismail Qemalit, mbërrin në kryeministri. Në një intervistë për Report tv, ai flet për Fondin Arkivor të Familjes, atë që ai quan vrasja e stërgjyshit të tij, vuajtjet e panjohura të pasardhësve dhe ndikimin që pati në këtë histori ish-Mbreti Zog.

Kategori të tjera