SPECIALE/ Jordanka Ivanova, bullgarja e dashuruar me shqipen

9 Mars, 22:06

Asistente e përkthimit në gjuhën shqipe dhe sekretare në Ambasadën e Republikës së Bullgarisë në Tiranë, Jordanka Ivanova i ka ndihmuar diplomatët bullgarë dhe ata shqiptarë të komunikojnë më së miri për realizimin e marrëveshjeve dhe projekteve mes dy vendeve mike Shqipërisë dhe Bullgarisë.

Kategori të tjera