Speciale/ Rrugëtimi 101 vjeçar i Shqipërisë dhe mbretërisë së bashkuar, realiteti që i ndan dhe i bashkon shqiptarët e britanikët në 101 vite bashkëjetesë

14 Dhjetor 2022, 21:41

Ka kaluar një shekull nga vendosja e marrëdhënieve diplomatike midis Shqipërisë dhe Mbretërisë së Bashkuar. Secili nga shtetet ka ndjekur rrugëtimin e tij.

Kategori të tjera