SPECIALE/ Si universitetet japin diploma si ‘biletë avioni’, të rinjtë zgjedhin të punojnë jashtë! Kurset profesionale më shumë hapësira për tu integruar në tregun e punës sa Bachelor

20 Prill, 21:11

Që në gjenezën e tij, shteti shqiptar ka pasur problematika dhe shqetësime për cilësinë e arsimit në vend, të cilat me kalimin e viteve edhe pse ka pasur progres vijojnë të jenë në rritje. Orientimi profesional në bazë të trendeve dhe jo aftësive ka sjellë koston e mungesës së profesionistëve, punësimin larg fushës së studimeve, emigrimin e trurit dhe mungesën e profesionistëve. Ne ju njohim me mundësitë e studimit, problematikat dhe alternativat që ofron vendi ynë për çdo të ri që do i drejtohet tregut të punës.

Programe të tjera

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha