SPECIALE/ Zbulohet jeta në vilat luksoze të durrësit antik! Mrekullitë inxhinierike dhe artistike që po mahnisin arkeologët

8 Qershor, 16:22

Gërmimet në qytetin e Durrësit kanë nxjerrë në dritë tre mozaikë dhe ndërkohë gjurmët mund t’i çojnë arkeologët në zbulimin e një të katërti