Spiunët e sigurimit në politikë, PS: Në shtator të miratohet kërkesa e Autoritetit të Dosjeve! Nuk ia drejtojmë dot 'bishtin' as 'non gratës'

10 Gusht, 13:57

PS deklaron se Kuvendi i Shqipërisë gjithashtu do të duhet të adresojë gjatë sesionit të ri edhe situatën e papranueshme dhe absurde prej një viti se si një sekretar partie i shpallur non grata nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe Mbretëria e Bashkuar që vazhdon të përdhosë këtë institucion me praninë dhe gjuhën e tij

Kategori të tjera