Stadiumi Qemal Stafa, ja pse ishte më i bukuri në Evropë! (17 Nëntor 2023)

17 Nëntor 2023, 19:02

Gazetari, publicisti dhe arbitri kombëtar dhe ndërkombetar i futbollit Uvil Zajmi tregon përballë Eljan Taninit në Esencë, mallin dhe nostalgjinë për Stadiumin Kombëtar Qemal Stafa. Nëse ju jeni një personazh i interesant, nëse keni një histori të bukur dhe shumë të veçant