Tanush Kaso:Kalvari im në 6 burgje komuniste

11 Shkurt, 22:12

Nga burgu i Burrelit, Tanush Kaso, i dënuar politik i regjimit komunist, vijoi një kalvar të gjatë e të mundimshëm nëpër 5 kampe burgje. Gjithkund puna ishte e vështirë dhe normat shumë të rënda. Po ashtu aksidentet në punë dhe kushtet e terrorit, prodhonin viktima në seicilin kamp. Nga Burreli në Laç, Fushë Krujë, Elbasan , Spaç dhe në fund në Kriporet e Vlorës, prej edhe nga u lirua, Tanush Kaso, zbardh copëza realiteti në këtë rrugëtim të vështirë të vuajtjes..

 

Programe të tjera

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha