Tefta Tasi, qëndrestarja e paepur!

21 Maj, 20:39

 

Historia e një gruaje që nuk u dorëzua kurrë pavarësisht provokimeve, survejimit, përndjekjes, viteve të vështira të burgut politik dhe persekutimit të pandërprerë për 45 vjet. Si u përball me regjimin komunist Tefta Tasi, që nga mosha 14 vjeç e deri sa regjimi ra në vitin 1992. Çfarë thonë dokumentet dhe dosjet hetimore për qëndresën e saj dhe ç'kujtime la për jetën në burgun e grave në Elbasan.

Programe të tjera

Shiko të gjitha