Teknologjia virtuale që po ‘gllabëron’ gjuhën shqipe! Tupja: Termat e huaj rrezik për zhdukjen e shqipes! Skënderi: Kemi rënie të njohjes kulturës gjuhësore

23 Shtator, 21:59

Fjalët e huaja, të huazura dhe shpesh përdorimi i tyre në median e shkruar dhe vizive pa nevojë e kriter për të trajtuar apo përshkruar ngjarje a fakte të ndryshme çdo ditë e më shumë po rrezikojnë rrënjët e gjuhës-shqipe